Dragulj s Koševa nedovoljan BiH protiv Bugarske u ludom meču

Osam golova na meču juniora

Dragulj s Koševa nedovoljan BiH protiv Bugarske u ludom meču

E. Škorić

Juniorska nogometna reprezentacija odigrala je na stadionu u Boyani prva od dva kontrolna meča protiv selekcije Bugarske.

Bh. reprezentativci su danas u sjajnom meču odigralis 4:4 protiv domaće selekcije Bugarske, a drugi meč se igra u četvrtak.

Nevjerovatnu utakmicu odigrao je mladi dragulj s Koševa Nedim Hadžić, koji je u tri navrata bio strijelac, a mogao je postići barem još dva, no da ostane na hat-tricku pobrinuo se domaći golman.

Naši momci su poveli u 12. minuti, ali je Bugarska brzo izjednačila na 1:1. U 40. minuti opet Hadžić i novo vodstvo bh. tima, ali je opet Bugarska preko Ivanova došla do 2:2.

Novu prednost donosi nam ponovo Hadžić, ali Bugarska se do kraja uspijeva još jednom spasiti, a onda doći i do potpunog preokreta. Golijadi tu nije bio kraj, u 82. minuti dolazimo do 4:4, golom Demirela Veladžića.

Izabranici Tonija Karačića odigrali su vrhunski meč, dosta smislenih akcija, a u budućnosti će se morati poraditi na defanzivnom dijelu. 


BiH - Bugarska (u19) 1:0 - Hadžić by goloviliga

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi