Fudbaler Sloge SH

Efendić: Protiv Jedinstva samo pobjeda dolazi u obzir

E. Dindić

Fudbaleri Sloge Simin Han odradili su danas trening pred utakmicu 3. kola Prve lige Federacije protiv bihaćkog Jedinstva.

Sloga je veliki favorit u ovom meču, a u utakmicu ulaze nakon loše igre i poraza od Zvijezde u Gradačcu.

Fudbaler Sloge Samir Efendić kaže kako je njegov tim shvatio gdje griješi i da su radili na ispravljanju grešaka.

"Radili smo na ispravljanju grešaka. Utakmica sa Zvijezdom nam je pokazala šta trebamo popraviti u našoj igri", istakao je Efendić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Jedini cilj u utakmici protiv Jedinstva iz Bihaća su tri boda.

"Protiv Jedinstva želimo pobjedu. To je jedini cilj i ništa drugo ne dolazi u obzir. Spremno dočekujemo Jedinstvo i želimo upisat nova tri boda kako bismo se vratili na pravi put", rekao je Efendić.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi