FK Velež u problemima pred Bosna Semu

Rođeni uz poraz ostali bez četvorice

FK Velež u problemima pred Bosna Semu

S. Mlaćo

Nogometaši Veleža poraženi su u okviru 26. kola Prve lige Federacije BiH od Čapljine sa 1:0, te se sada nalaze na devetom mjestu.

Rođeni su u Čapljini pokazali veoma blijedu partiju, te njihovi navijači nikako nisu mogli biti zadovoljni.

U narednom kolu Velež će ugostiti posljednjeplasiranu Bosna Semu, a šef stručnog štaba Ibro Rahimić definitivno će imati velike probleme pri sastavljanju tima za ovaj meč.

Naime, Veležu će zbog tri žuta kartona nedostajati Amer Mahinić, Denis Zvonić, Novo Papaz i Haris Ovčina, pa će Rahimić morati pružiti priliku igračima koji do sada nisu imali veliku minutažu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Meč između Veleža i Bosna Seme igra se u subotu sa početkom u 17:30 sati.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije