Fudbaleri Borca posramljeni: "Nije nam svejedno"

Navijači razočarani rezultatima

Fudbaleri Borca posramljeni: "Nije nam svejedno"

Fudbaleri Borca iz Banja Luke seriju loših rezultata nastavili su današnjim porazom od Viteza (1:0). 

Ni dolazak Željka Vranješa na kormilo nije uspio preporoditi klub iz Platonove i sve je bliže opraštanje od takmičenja u BH Telecom Premijer ligi BiH, a toga su svjesni i navijači Borca.

Lešinari, kako sebe nazivaju, nakon utakmice su posramili svoje miljenike i natjerali ih da skinu opremu i doslovno samo u boksericama šetaju terenom u Vitezu. I ne čudi to, pošto su u zimskom dijelu prvenstva vidjeli samo tri pobjede svojih ljubimaca na Gradskom stadionu.

Ogorčeni dešavanjima na utakmici bili su i fudbaleri Borca, koji nisu željeli dodatno ulijevati ulje na vatru i komentarisati nesvakidašnji potez navijača. 

"Šta da kažem, teško mi pada ovo sve. Ni nama nije drago što se nalazimo u ovakvoj situaciju, ali jednostavno nekada stvari ne idu onako kako želimo. To je sve što mogu reći u ovom trenutku", kazao je jedan od igrača Borca. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Očito je da problemima u banjalučkom klubu nema kraja. Nekadašnji bh. prvak današnjim porazom je zauzeo 14. mjesto na tabeli i nalazi se jedino ispred Drine i posrnulog Veleža. 

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.