Glišić: Respektujemo Rudar, ali mi znamo šta nam je cilj

Napadač Radnika pred meč sa Rudarom

Glišić: Respektujemo Rudar, ali mi znamo šta nam je cilj

D. Vejo

Fudbaleri Radnika nove bodove tražit će na svom terenu, kada im sutra u okviru 27. kola Premijer lige BiH na noge dolazi ekipa Rudara iz Prijedora.

U ovaj meč Bijeljinci ulaze nakon poraza u prošlom kolu na gostovanju kod ekipe Čelika (2:0), tako da će priliku da poprave utisak imati pred svojom publikom kada im sutra u goste dolaze Prijedorčani.

"Predstoji nam meč sa Rudarom. Oni su već jednom nogom u nižem rangu što nama ne daje za pravo da potcjenimo protivnika. Ali zadatak je jasan. Nas ne zanima ništa osim pobjede koja je postavljena kao imperativ u narednom meču. Želimo sva tri boda. Svi smo spremni, povreda i kartona nema što je najbitnije. Mi se o svemu pitamo na našem terenu", rekao je za SportSport.ba napadač Radnika, Aleksandar Glišić.

Prije ovog susreta, Radnik se nalazi na šestoj poziciji na tabeli dok Rudar zauzima 14. mjesto.

Meč između Radnika i Rudara igra se sutra od 17 sati u Bijeljini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi