Mladost bez Komarčevića i Zelića u Vitezu

Mladost oslabljena

Mladost bez Komarčevića i Zelića u Vitezu

Midhat Šljivak

Očajna serija od jedanaest utakmica bez pobjede u potpunosti je demoralisala ekipu Mladosti čiji igrači s nestrpljenjem  čekaju kraj prvog dijela sezone. 

U međuvremenu će pokušati da iznenade nekog od preostalih rivala, kako bi na pauzu otišli sa kojim bodom više.

"Moramo o ova tri preostala susreta uzeti najmanje šest bodova. To bio bio dobar zalog za drugi dio sezone. Vitez je također opasan protivnik, jer i oni ne briljiraju, ali mi moramo prekinutu seriju bez pobjede. Sad je prilika da napravimo taj dugo čekani korak", rekao je kapiten Miroslav Jevtić.

Mladost će teško do cilja, jer zbog tri žuta kartona neće igrati Dušan Zelić, a zbog povrede trener Dušan Jevrić ne može da računa na Dragišu Komarčevića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.