Niželigaš iz Brčkog se može pohvaliti lijepim stadionom

Stadion "Gaj"

Niželigaš iz Brčkog se može pohvaliti lijepim stadionom

Bosanskohercegovački fudbal bi, bez ikakve sumnje, bio mnogo kvalitetniji kada bi se unaprijedila infrastruktura na našim stadionima.

Stadioni u nižim ligama obično više liče na oranice i livade nego na fudbalska borilišta, a nažalost često svjedočimo katastrofalnim terenima i na stadionima u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Srećom, uvijek postoje izuzeci. Lijepa priča dolazi nam iz Brčkog, gdje su nedavno obavljeni radovi na stadionu "Gaj", na kojem nastupa FK Izbor, koji se takmiči u 2. ligi Tuzlanskog kantona - Sjever.

Teren na ovom stadionu izgleda zaista dobro za bh. prilike, a odnedavno ima i jednu natkrivenu tribinu. Na stadionu "Gaj" se čak nalaze i reflektori, pod čijim je svjetlima već odigrano nekoliko prijateljskih utakmica.

U našoj fotogaleriji pogledajte kako izgleda stadion na kojem nastupa klub koji se nalazi tek na četvrtom mjestu u svojoj konkurenciji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi