Bez golova u derbiju

Oruč: Musemić je pravi lider ove ekipe

A. Beganović

Željezničar je bio dominantniji, imao je bolje prilike nego mi. Mislim da je derbi opravdao očekivanje, nije bio nešto ektra kvalitetan, ali ni toliko loš", nakon susreta je istakao trener Sarajeva Abdulah Oruč.

"Svakim kolom su sve manje šanse da dostignemo Željezničar, malo je preuranjeno, ali čestitat ćemo našem gradskom rivalu. Musemić je lider ove ekipe, svi ga igrači doživljavaju na jedan topao način. Sigurno je da je sve ovo ostavilo traga na ekipu. Da je on tu bio doprinos bi bio veći, imao bi mnogo veći uticaj na ekipu", dodao je Oruč.

Sjajnu partiju u večerašnjem derbiju pružio je golman Sarajeva s čime se slaže i Oruč.

"Bandović je odlično branio i zaslužuje svaku pohvalu", zaključio je Oruč.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.