Osam golova i četiri crvena kartona u duelu Želje i Sarajeva

Malonogometni turnir "Asim Ferhatović - Hase"

Osam golova i četiri crvena kartona u duelu Želje i Sarajeva

Duel gradskih rivala Željezničara i Sarajeva u okviru malonogometnog tunira "Asim Ferhatović – Hase", odmah nakon svečanog otvorenje turnira, završen je bez pobjednika, a rezultat je na kraju glasio 4:4.

U vodstvo su prvi stigli fudbaleri Željezničara, a strijelac za ekipu, koju je sa klupe predvodio Edis Mulalić, bio je Amer Hiroš. Nakon vodstva Željezničara, Sarajevo je zaigralo mnogo bolje, a dva gola Kovača preokrenula su rezultat u korist Bordo tima. Na 3:1 povisio je Karčić.

Ipak, tim sa Grbavice je golom Dženisa Beganovića smanjio na 3:2, ali je prednost Sarajevu svojim drugim golom na meču vratio Karčić. U posljednjih pet minuta utakmice mladi fudbaleri Željezničara uspjeli su poništiti prednost ljutog rivala sa Košea.

Prvo je Dino Hasković pogodio za 4:3, a konačnih 4:4 svojim drugim golom na utakmici postavio je Amer Hiroš.

Dobra malonogometna predstava mogla se pretvoriti i u nešto sasvim drugo, a četiri crvena kartona, po dva na obje strane, prijetila su da utakmicu okrenu u pogrešnom smjeru. Susret je na kratko bio prekinut, ali je srećom nakon kraće pauze nastavljen. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti