Šef struke Radnika iz Bijeljine nakon utakmice sa Sarajevom

Petrović: Rezultat od 5:0 je realan

Radnik iz Bijeljine danas je na stadionu Asim Ferhatović Hase poražen od FK Sarajevo rezultatom 5:0 u okviru 12. kola BHT Premijer lige Bosne i Hercegovine. 

Nakon utakmice šef struke gostujuće ekipe, Slavko Petrović istakao je kako je trijumf ekipe sa Koševa zaslužen. 

"Mi smo znali od prvog minuta da će nam biti jako teško, jer igramo protiv jedne od najboljih ekipa u ligi. Imali smo taj peh da nam je pet igrača povrijeđeno, od toga četiri standardna. Vidjelo se na terenu da neki igrači nemaju kvalitet za ovu ligu. Rezultat 5:0 je realan," rekao je Petrović i dodao: 

"Sarajevo je jedan od kandidata za titulu. Kada pogledate igrače koji su ušli u igru, dosta ekipa bi ih poželilo u prvih 11. Suđenje bih također pohvalio, odradili su odličan posao, pa čak i nakon gubitka od 5:0 moram ih pohvaliti," rekao je Petrović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.