Poznati parovi četvrtfinala Kupa BiH

Obavljeno žrijebanje

Poznati parovi četvrtfinala Kupa BiH

Danas je u hotelu Park u Vogošći obavljeno žrijebanje parova za četvrtfinale nogometnog Kupa BiH za seniore, seniorke i omladince.  

U bubnju su se našla imena osam ekipa, među kojima je šest premijerligaša i dva federalna prvoligaša - Željezničar, Sarajevo, Radnik, Zrinjski, Široki Brijeg, Mladost Doboj Kakanj, Travnik i Bosna Sema. 

Žrijebom je odlučeno da u prvim susretima četvrtfinala Kupa BiH Sarajevo odmjeri snage sa Travnikom, a Radnik sa Željezničarom. 

Mladost DK će dočekati Bosna Semu, dok će se u Mostaru sastati Zrinjski i Široki Brijeg. 

Prve utakmice će se igrati 8. marta, dok su revanš susreti na rasporedu sedam dana kasnije (15. mart).

Četvrtfinale Kupa BiH: 

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

FK Sarajevo - NK Travnik
FK Radnik - FK Željezničar
FK Mladost DK - FK Bosna Sema
HŠK Zrinjski - NK Široki Brijeg

Nakon žrijeba predstavnici NS/FS BiH i klubova BH Telecom Premijer lige BiH će održati sastanak u cilju što bolje pripreme za nastavak takmičenja u prvenstvu i Kupu naše zemlje.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi