Prva nagrada u Donji Vakuf

Malonogometni Memorijal

Prva nagrada u Donji Vakuf

Teme:

Prvo mjesto na malonogometnom Memorijalu “Admir Ljubuškić Šutko” koji se igrao u znak sjećanja na nekadašnjeg bugojanskog komandanta i borca Armije R BiH osvojila je ekipa Caffe Altrus Bašić Šeher iz Donjeg Vakufa.

Druga nagrada trebala je pripasti ekipi Poričnice koja je diskvalificirana nakon što su njeni igrači nezadovoljni odlukom sudije napustili teren desetak minuta prije kraja susreta kod rezultata 3:1 za donjovakufski sastav.

Treće mjesto pripalo je caffe-baru Carmen.

U omladinskoj konkurenciji, najbolji rezultat postigla je ekipa Općine Bugojno dok je drugo i treće mjesto pripalo Gornjovakufljanima, sastavima Stolarija Bumbu i Caffe Bolero.

Nagrade za fair-play dobili su Iskra 1 i Voljevac. Za najboljeg golmana na turniru u omladinskoj konkurenciji proglašen je Stjepan Dujmović (Stolarija Bumbul), dok je najbolji strijelac bio  Kristijan Gunjača, a najuspješniji igrač Almin Čeho. Obojica su iz Općine Bugojno.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.