Revanš susret finala Kupa Bosne i Hercegovine ipak u srijedu

Promjena termina odigravanja finalne utakmice

Revanš susret finala Kupa Bosne i Hercegovine ipak u srijedu

U finalu Kupa Bosne i Hercegovine igrat će Sarajevo i zenički Čelik, a prva utakmica na rasporedu je u srijedu sedmog maja. 

Obje ekipe već dugo čekaju na trofej i sigurno je da nas u finalu najmasovnijeg fudbalskog takmičenja u Bosni i Hercegovini očekuju dva odlična duela. 

Još uvijek nije poznato gdje će se igrati prvi susret, a to ćemo saznati sutra, kada će u prostorijama N/FS BiH biti obavljen žrijeb domaćinstva.  

Revanš susret koji se trebao igrati 17. maja ipak će biti odigran tri dana ranije, saznaje SportSport.ba iz izvora bliskih Savezu. Ova odluka trebala bi biti potvrđena sutra na sjednici takmičarske komisije N/FS BiH, a razlog pomjeranja revanš susreta je okupljanje reprezentacije pred odlazak na Svjetsko prvenstvo. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.