Safet Sušić ostaje selektor reprezentacije BiH!

Safet Sušić ostaje selektor reprezentacije BiH!

Sjednica Izvršnog odbora N/FS BiH održana je danas u Sarajevu, a na istoj je donesena odluka i o selektoru našeg nacionalnog tima za naredni kvalifikacijski ciklus. 

Članovi Izvršnog odbora izglasali su povjerenje Safetu Sušiću, pa će tako popularni Pape na čelu našeg nacionalnog tima biti i u kvalifikacijskom ciklusu za Evropsko prvenstvo u Francuskoj. 

Naša reprezentacija kvalifikacije će otvoriti devetog septembra na domaćem terenu protiv Kipra, a u 2014. godini odigrat ćemo još tri utakmice. Desetog oktobra gostujemo Velsu, dok će nam Belgija doći u goste tri dana kasnije. Posljednju utakmicu u 2014. godini igrat ćemo u Haifi protiv Izraela 16. novembra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti