Tomislav Tomić u januaru napušta grčki Xanthi
FOTO: EPA

Vraća se u Premijer ligu?

Tomislav Tomić u januaru napušta grčki Xanthi

Tomislav Tomić, nekadašnji vezni igrač Željezničara, vjerovatno će napustiti Xanthi poslije samo pet mjeseci. 

Ovaj 25-godišnji fudbaler nije se najbolje uklopio u grčkom prvoligašu i dosad nije upisao niti jedan nastup, a nakon razgovora sa čelnicima kluba donio je odluku da će potražiti novu sredinu u januarskom prijelaznom roku. 

Za usluge Tomislava Tomića već se interesuje nekoliko klubova iz BHT Premijer lige BiH, a u proteklom periodu najviše se spominjao Željezničar u kojem ga navodno želi vidjeti trener Edis Mulalić. 

Podsjetimo, Tomić je nakon isteka ugovora sa Željezničarom stigao u Xanthi kao slobodan igrač i već pola godine nalazi se u nemilosti trenera Lucescua.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.