Večeras će biti poznata sudbina Dine Đurbuzovića

Ko će biti šef stručnog štaba na Grbavici?

Večeras će biti poznata sudbina Dine Đurbuzovića

Sjednica Predsjedništva FK Željezničar bit će održana večeras, a na njoj će se odlučiti o sudbini šefa stručnog štaba, Hajrudina Đurbuzovića. 

Između ostalog na sjednici će se raspravljati o sudbini šefa stručnog štaba kluba sa Grbavice, Hajrudina Đurbuzovića. Proteklih dana u kuloarima se sve više priča o njegovoj smjeni, a kao mogući nasljednici pominju se trener kadeta, Admir Adžem i trener juniora, Edis Mulalić. 

"Večeras je sjednica Predsjedništva i nakon toga će biti poznato više detalja vezanih za šefa stručnog štaba," rekao je menadžer tima sa Grbavice, Amar Osim. 

SportSport.ba kontaktirao je i Đurbuzovića koji je izjavio: "Meni niko ništa nije rekao. Čuo sam i ja po kuloarima da ću biti smijenjen, ali ne želi prejudicirati. Niko mi ništa nije rekao, a iskreno ne vidim razlog za smjenu, jer smatram da su rezultati koje smo ostvarili ispunili klupske ambicije. Ekipu sam preuzeo u nezgodnom trenutku, imali smo mnogo problema tokom sezone, ali uspjeli smo se plasirati u Evropu."

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.