Vojvodina prejaka za mlađe kadete FK Sarajevo

Poraz Bordo tima u posljednjem kolu

Vojvodina prejaka za mlađe kadete FK Sarajevo

Sastav mlađih kadeta FK Sarajevo, baš kao i ekipa gradskog rivala Željezničara, oprostio se od Turnira u Bijeljini porazom od Vojvodine s 4:1

Ipak, stvari su dobro krenule po Bordo tim u posljednjem kolu grupe D kada je Hadži u 25. minuti pogodio za vodstvo od 1:0.

Sedam minuta kasnije je udarcem s bijele tačke poravnao Kačavenda, a u 36. minuti gol Zilčića donio je totalni preokret u korist kluba iz Novog Sada.

Novi gol Zilčića donio je Voši prednost od 3:1, tri minute prije kraja. Da bi Živković u posljednjoj minuti utakmice pogodio za konačnih 4:1.

Ovaj trijumf nad Sarajevo u polufinale Turnira prijateljstva odveo je Vojvodinu, obzirom da su Rijeka i Napredak iz Kruševca odigrali bez golova.

Turnir prijateljstva, grupa D, 3. kolo:
Sarajevo - Vojvodina 1:4 (Hadžić 25. / Kačavenda 32. pen., Zilčić 36., 57., Živković 60.) 

Sarajevo: Kršić, Sadiku, Tutundžić, Pozder, Šabić, Imamović, Ragipović, Veladžić, Resić, Hadžić, Bezdrob. 

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Vojvodina: Vojvodić, Kostić, Devetak, Kačavenda, Veselinović, Dunđerski, Vidaković, Zličić, Mitrović, Leđenac, Stojaković. 

 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.