Bavčić ipak nije napustio Kepez

Bavčić ipak nije napustio Kepez

Vijest da je bh. reprezentativac Edin Bavčić napustio turski Kepez, koju je danas prenio SportSport.ba ispostavila se netačnom. Iako na web stranici turskog prvenstva (tblstat.net), te portalu Eurobasket stoji drugačije, saznajemo da Bavčić nije promjenio sredinu i još uvijek je igrač Kepeza.

Kepez je angažovao petog stranca, Amerikanca Edmunda Saundersa, a po pravilima turskog prvenstva u jednoj ekipi mogu igrati samo četiri, pa su promjene u igračkom kadru očekivane. Međutim, naš reprezentativac će nastupiti za svoj klub u narednoj utakmici, te nam ostaje da pratimo razvoj situacije u klubu koji je loše počeo sezonu i trenutno je na predposljednjem mjestu tabele TBL-a. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.