Šarić: Ovo je najveća pobjeda u mojoj karijeri

Šarić: Ovo je najveća pobjeda u mojoj karijeri

Košarkaš Cibone Dario Šarić rekao je nakon pobjede njegove ekipe nad Crvenom zvezdom u polufinalu Jadranske lige da je to najveća pobjeda u njegovoj karijeri.

"Ovo je vjerovatno moja najveća pobjeda u karijeri. Odigrali smo fantastičnu utakmicu, od početka smo krenuli furiozno", rekao je nakon velike pobjede Cibone njen najbolji igrač.

"Na poluvremenu smo se dogovorili da čuvamo vodstvo, čak smo i povećali prednost u trećoj četvrtini, ali smo na kraju zakuhali situaciju".

"Nadam se da ćemo još bolje igrati u finalu, gdje bih volio da se sastanemo sa Cedevitom", istakao je Šarić, a od sreće je blistao i kapiten Cibone Marin Rozić. 

Potražite više informacija na temu ABA liga:

"Ovo je definitivno velika pobjeda. Generacije će proći dok Cibona ovako ne pobijedi u Beogradu, a nama se večeras posrećilo". 

"Odigrali smo jako dobro i iskoristili ono što nam je Zvezda ponudila. Oni su odigrali slabije, a mi smo dobrom odbranom riješili meč", zaključio je Mostarac u redovima Zagrepčana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.