SKK Student ipak neće igrati Premijer ligu BiH

Banjalučani ostaju u Prvoj muškoj ligi RS

SKK Student ipak neće igrati Premijer ligu BiH

D. Vejo

Uprava banjalučkog košarkaškog kluba SKK Student odbila je igranje u Premijer ligi BiH ove godine.

Nakon što je KK Prijedor u finalnoj seriji zasluženo slavio protiv banjalučkog kluba, te ostvario plasman u elitni rang takmičenja tokom play-offa, od istog su Prijedorčani i odustali. Iz tog razloga, SKK Student je dobio priliku da se takmiči u PL BiH.

Ipak, Banjalučani su tu mogućnost odbili jer kako kažu, žele i naredne sezone igrati Prvu mušku ligu RS kako bi ostali stabilni te pružili šansu mladim nadama.

Podsjetimo, pripreme će Student obaviti u Banjaluci, a priliku da provjere formu imat će 24. i 25. ovog mjeseca kada su pozvani na turnir u Mrkonjić Grad, gdje će pored njih još učestvovati banjalučki OKK Borac, domaćin Mladost te Leotar iz Trebinja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi