Supruga LeBrona Jamesa rodila djevojčicu

Novi član porodice James

Supruga LeBrona Jamesa rodila djevojčicu

Edmir Škorić

Porodica LeBrona Jamesa postala je bogatija za još jednog člana. 

Savannah Brinson, supruga ponajboljeg košarkaša svijeta, rodila je u Ohiju treće dijete. LeBron je već ponosni otac dvojice sinova, Brycea Maximusa Jamesa i LeBrona Jamesa Juniora, a sada je postao otac djevojčice.

Dok je Savannah bila trudna, njih dvoje putovali su u Grčku, te su uživali u moru i suncu, a LBJ je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj je nagovijestio trećeg člana porodice.

Njegova supruga podarila mu je djevojčlcu nekoliko dana prije početka nove NBA sezone, a James se prošlog ljeta vratio iz Miamija u Cleveland i pokušat će Cavalierse voditi do vrha.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti