Objave Mladosti su pravi hit: "Ne možemo protiv sudija, Jedinstvu od srca želimo drugu ligu"

Nezadovoljni ponašanjem igrača i navijača

Objave Mladosti su pravi hit: "Ne možemo protiv sudija, Jedinstvu od srca želimo drugu ligu"

Edmir Škorić

U jednom od mečeva 24. kola Prve lige Federacije BiH Jedinstvo je ugostilo Mladost i na kraju sigurno slavilo rezultatom 2:0, ali gosti iz Kaknja su ogorčeni ponašanjem publike u Bihaću i fudbalera Jedinstva.

Jedinstvu je u borbi za opstanak pobjeda bila neophodna, a na kraju su je i ostvarili. Ostavili su Mladost zakovano za dno tabele sa samo 14 bodova, a Bišćani su na +2 u odnosu na TOŠK, koji se nalazi u opasnoj zoni.

Iz Mladosti su konstantno na društvenim mrežama navijače i javnost informisali o dešavanjima u Bihaću, a u jednom trenutku su objavili: "Igrači FKMladost ne žele nastaviti igru. Cirkus u Bihaću".

"Bezobrazluk igrača Jedinstva. Dok je njihov igrač ležao, Tunjić je stao a drugi igrač uzeo loptu i pogodio za 2:0", objavili su Kakanjci između ostalog.

Nevjerovatne sudijske odluke danas. 4 ofsajda su suđena igračima Mladost", također je napisao administrator zvaničnog profila FK Mladost DK na Facebooku.

Oglasi

"Mladost igra tek onako. Ne može se protiv sudija", moglo se također pročitati, a onda 'odjava' koja je mnoge čak i nasmijala: "Jako loše ponašanje igrača i publike ovdje u Bihaću. Od srca im želimo drugu ligu".

Bivši premijerligaš sve je bliže selidbi u niži rang takmičenja, što je zaista nevjerovatno s obzirom da je ne tako davno ovaj tim važio za jednu od najbolje organizovanih ekipa u BiH.

U ferbruaru ove godine u Mladost se vratio njen "stvoritelj" Mensur Mušija. Iz Mladosti su tada istaknuli kako povratak Mensura Mušije u klub donosi optimizam, ali i lokalnu zajednicu koja čvrsto vjeruje u uspjeh ovog malog tima koji je kroz protekli period u više navrata dokazao da ima potencijal da bude u najvišem rangu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Međutim, unatoč tome, Mladost je upala u probleme i od naredne sezone biće član Druge lige Centar, a ostaje da se vidi gdje će, odnosno u kojem rangu igrati Jedinstvo.

U narednom 25. kolu Mladost će ugostiti Budućnost, dok će ekipa Jedinstva imati gostovanje u Goraždu.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SamoSiroki
Samo vi radite objave a bodova nigdje.. Malo se trzni te i razmišljajte o bodovim i golovima.. Okanite se objava od toga nema ništa
2 1
Brazuka
Kaplan poslao sudiju iz mostara. Da taj stocanin koji će uskoro da leti iz Saveza sa svojim pajdama hodzom i ekipom. Dosta vas je krimosi raspali
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije