Casillas napušta Porto?

Španski golman želi da se okuša u MLS-u

Casillas napušta Porto?

E. Čaušević

Španski golman Iker Casillas na kraju sezone mogao bi napustiti Porto.

Casillas je u portugalski klub stigao pred početak ove sezone iz Real Madrida, ali bi nakon samo godinu dana mogao napustiti Porto. Kako pišu tamošnji mediji Casillas je obavijestio čelnike Porta da razmišlja o odlasku sa Dragaa.

"Imam jos dvije i po godine ugovora s Portom i potrudit ću se da to odradim. Ali, već imam neke ponude iz MLS-a o kojima ozbiljno razmišljam. Volio bih igrati u MLS-u i razgovarat ću s čelnicima Porta koja je najbolja opcija za mene", rekao je Casillas.

Potražite više informacija na temu Primeira liga:

Ukoliko španski golman odluči da karijeru nastavi u SAD-u pridružit će se ostalim zvijezdama Andrei Pirlu, Franku Lampardu, Stevenu Gerrardu, Kaki, Didieru Drogbi...

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.