Casillas: Odlazak u Porto je bio pravi potez

Španac oduševljen atmosferom u portugalskoj ekipi

Casillas: Odlazak u Porto je bio pravi potez

Endin Čaušević

Španski golman Iker Casillas izjavio je da je prelazak u Porto bio pun pogodak za njegovu karijeru.

Casillas je ovog ljeta stigao u Porto iz Real Madrida u kojem je proveo 25 godina. Španac je priznao da je sada mnogo sretniji u Portu nego što je bio u Realu prošle sezone.

„Došao sam u Porto da vratim strast za fudbalom i to sam uspio. Ovdje je sve drugačije i sretan sam što sam tu“, rekao je Casillas.

Španski golman je dodao da je atmosfeta mnogo pozitivnija u Portu nego što je to bilo prethodnih sezona u madridskom klubu.

Potražite više informacija na temu Primeira liga:

„Još uvijek imam želju za trofejima i nadam se da ću ih osvojiti s Portom. U Realu sam osvojio sve što se moglo osvojiti, ali želja još uvijek postoji“, zaključio je Casillas. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.