Džeko u borbi za Zlatnu loptu!

Veliko priznanje za našeg asa

Džeko u borbi za Zlatnu loptu!

France Football objavio je još petoricu kandidata za Zlatnu loptu 2017. godine, a na najnovijoj listi nominovanih igrača našla se i legenda bh. fudbala Edin Džeko.

Golgeter Rome stao je uz rame Robertu Lewandowskom, Harryju Kaneu, Kevinu de Bruyneu i Davidu de Gei. Prije ove petorice, France Football objavio je imena još deset kandidata, a preostalih 15 bit će obznanjeno do večeras.

U prvoj turi nominovani su Neymar, Dybala, Modrić, Marcelo i Kante, a u drugoj Ramos, Mertens, Suarez, Coutinho i Oblak.

Narednih pet imena najboljih igrača na planeti bit će objavljena u 17.50, a preostale dvije ture u 18.35, odnosno 19.15.

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi