Everton 'krade' Veroni Sušića

Tino Sven Sušić na meti Engleza?

Everton 'krade' Veroni Sušića

Edmir Škorić

Tino Sven Sušić je dobrim nastupima u dresu bh. reprezentacije i Hajduka privukao pažnju nekoliko klubova iz najjačih liga svijeta.

Sušićevi sjajni nastupi u zadnje vrijeme privlače velike klubove. Iako je ovaj nogometaš Hajduka bio (ili još jest) na pragu italijanske Verone, pojavila se inforamcija da se u utrku za njegov potpis uključio i Everton.

Engleski klub je vezni red već pojačao jednim bh. reprezentativcem, Muhamedom Bešićem, no očito ih je oduševio i Sušić, kojeg Hajduk želi da proda jer se nalazi u teškoj financijskoj situaciji.

Sada je, zapravo, jedino pitanje gdje će Sušić zaigrati. Hajduk je, kako stvari stoje, njegova prošlost. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.