Francuzi imaju tri ekipe, a ne zna se koja je bolja
Foto: EPA

Trikolori imaju nevjerovatnu dubinu

Francuzi imaju tri ekipe, a ne zna se koja je bolja

Njemačka i Francuska su sinoć odigrale izuzetno zanimljiv prijateljski meč u Kelnu, koji je na kraju završen rezultatom 2:2.

Kada se govori o Francuskoj i Njemačkoj često se može čuti da su to reprezentacije koje mogu "sastaviti tri ekipe".

Neupitno je da se radi o selekcijama koje imaju nevjarovatnu "dubinu", a kada je riječ o Trikolorima, francuski L'Equipe nas je sada uvjerio da selektor Deschamps zaista može sastaviti tri različite, i rekli bismo podjednako dobre, ekipe.

Ugledni L'Equipe je tako napravio tri potpuno različita sastava Francuske, a sva tri bi sigurno konkurisala za neku od medalja na predstojećem Mundijalu u Rusiji.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Dovoljno je reći da je L'Equipe svrstao sinoć fantastičnog Anthonyja Martiala u treću po jačini ekipu Francuske, dok je sjajni napadač Arsenala i dvostruki strijelac protiv Njemačke Alexandre Lacazette u drugoj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi