Griezmann: Moramo ovo što prije zaboraviti

Napadač razočaran

Griezmann: Moramo ovo što prije zaboraviti

Antoine Griezmann sigurno može da žali za promašenim penalom u finalu Lige šampiona.

Njegov Atletico gubio je od Reala sa 1:0 početkom drugog poluvremena, a onda je 25-godišnji napadač dobio priliku da sa bijele tačke donese izjednačenje svom timu. Ipak, Francuzov šut završio je na prečki.

"Nije mi lako poslije svega. Šutirao sam upravo gdje sam želio, ali sam bio neprecizan za nekoliko centimetara", izjavio je Griezmann.

"Ovo je težak momenat za cijeli tim. Najbolje bi bilo da što prije zaboravimo ovo finale", nadovezao se napadač "jorgandžija".

Francuski fudbaler takođe je istakao da ovo za njega nije bio najteži duel u Ligi prvaka.

"Mislim da je teže bilo na gostovanju Bayernu. Sinoćnji meč je bio dosta emotivniji. Izborili smo penale, ali ponovo nismo imali sreće".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo, Real je sinoć u Milanu nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca savladao gradskog rivala u finalu Lige prvaka. U regularnom dijelu susreta bilo je 1:1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi