Halilović nije kako treba ni debitovao, a već je nepoželjan

Tražili ste, gledajte

Halilović nije kako treba ni debitovao, a već je nepoželjan

Težak period je iza Alena Halilovića, mladog fudbalera Dinama kojemu proriču veliku karijeru.

Sin nekadašnjeg reprezentativca Bosne i Hercegovine Seada Halilovića dilemu pri izboru reprezentativnog dresa nije imao. Čak ga je i otac savjetovao da izabere zemlju svog rođenja – Hrvatsku. I pogriješio!

Halilovićevo srce za razliku od Pjanića, Begovića, Ibiševića, Mujdže, Misimovića, Hajrovića, Medunjanina i ostalih, nije kucalo za domovinu. Opredijelio se za Hrvatsku, selekciju u kojoj je već sa 18 ljeta postao nepoželjan!

Dječak koji je mimo svakog reda dospio u odabrano društvo, u anketi koju je sproveo eminentni i ugledni portal Index.hr najnepoželjniji je igrač u selekciji kojom će u budućnosti šefovati Niko Kovač.

Među 17161 glasača više od jedne četvrtine smatra da Haliloviću nije mjesto u reprezentaciji. Drugi na listi nepoželjnih je izgrednik Ivan Strinić, dok navijači u susjedstvu ne vjeruju pretjerano ni Nikoli Kaliniću, odnosno Ivanu Perišiću.

U istoj anketi najboljim igračem Vatrenih navijači su proglasili golmana Stipu Pletikosu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti