Ibra dobio odmor, pa pobjegao iz Manchestera

Odlučio posjetiti Milan

Ibra dobio odmor, pa pobjegao iz Manchestera

Endin Čaušević

Trener Manchester Uniteda, Jose Mourinho, objavio je da Zlatan Ibrahimović neće igrati u utakmici drugog kola grupne faze Evropske lige protiv Zoryje.

Mourinho je odlučio da Ibrahimović neće nastupati u četvrtak jer želi da se švedski fudbaler odmori za utakmice Premiershipa. Ipak, engleski mediji uspjeli su otkriti da Ibrahimović uopšte nema namjeru da prati svoj klub u četvrtak.

Naime, nakon što je saznao da ima nekoliko slobodnih dana Ibrahimović je odlučio da ode na kratki odmor. Kako piše Gazzetta dello Sport napadač Uniteda danas je uočen na ulicama Milana. 

Ibrahimović je u Milan otišao na nekoliko dana, a danas se družio sa nekadašnjim saigračem Clerenceom Seedorfom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi