Gosti razočarani suđenjem nisu došli na press konferenciju
Trener Dino Skender nije zadovoljan odlukama sudija

Nakon meča na Grbavici

Gosti razočarani suđenjem nisu došli na press konferenciju

Midhat Šljivak

Široki Brijeg je večeras na Grbavici poražen od Željezničara u duelu 28. kola Wwin lige. Bilo je 1:0 za Plave, a gosti su nakon meča bili vidno nezadovoljni suđenjem Aleksandra Njegomirovića.

Nije Široki Brijeg previše pokazao večeras na Grbavici. Poraženi su s 1:0 od Željezničara koji je tako došao do velika tri boda u borbi za opstanak.

Gosti s Pecare su nakon utakmice iskazali veliko nezadovoljstvo suđenjem Aleksandra Njegomirovića i njegovih pomoćnika. To su jasno iskazali.

Trener Širokog Dino Skender iz nezadovoljstva je saopštio kako ne želi prisustvovati konferenciji za medije i zaputio se prema klupskom autobusu.

Klupa Širokog je u nekoliko navrata žestoko protestvovala kod sudije Njegomirovića. Smatrali su da im je poništen regularan gol, a dva puta su tražili i kazneni udarac.

Međutim, sudija se nije oglasio. Uzaludni su bili protesti gostiju koji su na kraju svoj revolt iskazali nedolaskom na press konferenciju.

Oglasi

Ako je već trener Skender nezadovoljan nije bilo apsolutno nikakve potrebe da tek tako ode i da se ne pojavi pred medijima, te da javno iznese svoj stav o situacijama za koje smatra da su sporne.

Široki Brijeg je trenutno na sedmoj poziciji Wwin lige. Tim s Pecare je u dosadašnjem dijelu prvenstva osvojio 35 bodova.

U narednom kolu ovom timu slijedi još jedan težak izazov. U goste im stiže glavni kandidat za titulu i vodeći tim lige Borac.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

S druge strane Željezničar je večerašnjom pobjedom skočio iz crvene zone ispadanja. Sada je na devetom mjestu s 30 bodova.

Plavi u narednom kolu imaju još jedno veoma bitno gostovanje. Idu u Gabelu kod GOŠK-a koji također vodi bitku za opstanak u Wwin ligi.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SonPen1946
Vicine kuyice
9 0
Ende
Za ostanak u ligi dali ste guzice, mars u kavez vicine kujice !!!
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi