Izabran najbolji gol na Euru, svi smo u nevjerici!

Navijači (loše) odabrali

Izabran najbolji gol na Euru, svi smo u nevjerici!

Navijači širom svijeta glasali su za najbolji pogodak nedavno završenog Evropskog prvenstva u Francuskoj.

Iako smo svi na tronu vidjeli Shaqirija ili Payeta, pa možda i Nainggolana, pobjedu je i više nego iznenađujuće odnio Zoltan Gera. Usput, Payetov i Nainggolanov pogodak čak nisu bili ni u konkurenciji...

Iskusni mađarski fudbaler postigao je gol za 1:0 u duelu sa Portugalom, a za njega je glasalo 32% posjetilaca UEFA-ine stranice. Na drugom mjestu završio je Cristiano Ronaldo sa svojim golom protiv Velsa (24%), dok je famozni gol Xherdana Shaqirija protiv Poljske zauzeo treće mjesto sa 23% glasova.

Na četvrtom mjestu je Ederov pobjedonosni gol protiv Francuske sa 16% glasova, dok listu od pet najboljih zaključuje pogodak Hala Robsona-Kanua protiv Belgije (5%).

Nema sumnje da je pogodak Zoltana Gere majstorski, ali ne možemo a da ne kažemo da je Shaqiri zaslužio da odnese pobjedu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti