"Ja vjerujem u Džeku, uskoro će 'otključati' gol protivnika"

Aldair vjeruje u bh. napadača

"Ja vjerujem u Džeku, uskoro će 'otključati' gol protivnika"

E. Čaušević

Fudbaleri Rome sinoć su poraženi na gostovanju od Fiorentine (1:0) u utakmici 4. kola Serije A.

Roma je u Firenci bila konekretnija, ali je domaćim tim golom Badelja u samom finišu uspio da dođe do tri boda. Na udaru navijača Rome ponovo se našao Edin Džeko koji je na sinoćnjoj utakmici propustio nekoliko dobrih prilika. Ipak, Džeko je pored svega bio jedan od najboljih aktera na terenu.

Nekadašnji odbrambeni igrač Vučice, Aldair, vjeruje da će Džeko jako brzo pokazati da je sa zaslugom jedan od najboljih napadača u italijanskoj Seriji A.

"Iako su izgubili mora se priznati da je Roma dobro igrala i da nije imala sreće. Od Džeke se mnogo očekuje još od njegovog dolaska. Ja vjerujem u ovog Bosanca, on uvijek odigra dobru utakmicu i siguran sam da će uskoro 'otključati' gol protivnika", rekao je Aldair.

Potražite više informacija na temu Serie A:

On je dodao da navijači ne trebaju nakon svakog njegovog promašaja da ga prozivaju jer su te stvari normalne posebno kada ste napadač. Također, Aldair je izjavio da je posebno iznenađen dobrim fizičkim stanjem Tottija koji će uskoro napuniti 40 godina.

"Iskreno nisam očekivao da će biti tako spreman. On izgleda kao da je mlađi deset godina. Totti mora biti primjer svim igračima da se pravim sportskim životom može igrati do kada god vi želite", dodao je nekadašnji odbrambeni igrač rimske ekipe.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi