Lavezzi se želi vratiti u Seriju A

Lavezzi se želi vratiti u Seriju A

Adnan Beganović

Argentinski ofanzivni fudbaler Ezequiel Lavezzi mogao bi napustiti redove PSG-a, aktuelnog francuskog prvaka.

U posljednje vrijeme mnogo se u inostranim medijima špekuliše o Lavezzijevom odlasku iz PSG-a, a menadžer argentinskog fudbalera tvrdi da su spremni saslušati sve ponude.

"Nismo u žurbi. Lavezzi ima ugovor sa PSG-om još godinu dana i može ostati u ovom klubu. No, spremni smo saslušati sve prijedloge od klubova koji su zainteresovani za njegovim uslugama", istakao je Alejandro Mazzoni, menadžer argentinskog fudbalera.

Lavezzi se dovodio u vezu s Juventusom, a njegov menadžer tvrdi da taj transfer nije isključen.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Imam izvrstan odnos sa Marottom i Allegrijem. U prošlosti smo razgovorali i O Lavezzijevom dolasku, no u posljednje vrijeme nismo se doticali te teme. Istina je da se Ezequiel želi vratiti u Italiju", zaključio je Mazzoni.

Podsjetimo, Lavezzi je karijeru počeo u Estudiantesu, a nastupao je još za Genovu, San Lorenzo i Napoli odakle je 2012. godine stigao u PSG.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.