Legenda Barcelone i Reala ima novi angažman

Dogovor je postignut

Legenda Barcelone i Reala ima novi angažman

Legendarni danski reprezentativac Michael Laudrup pronašao je novi trenerski angažman. 

Katarski klub po imenu Al-Rayyan se nedavno razišao s trenerom Jorgeom Fossatijem koji je preuzeo reprezentaciju, a želja klupskih čelnika da na njegovu poziciju dođe legendarni Michael Laudrup se konačno ostvarila. 

Laudrup se očekuje danas u Dohi kako bi zvanično potpisao ugovor, a u ovom trenutku nije poznato na koji period će se obavezati Al-Rayyanu. 

Tokom dosadašnje trenerske karijere Laudrup je kao trener imao priliku voditi Brondby, Getafe, Spartak, Mallorcu, Swansea i Lekhwiyu. Kao igrač je igrao za Juventus, Lazio, Barcelonu, Real, Ajax...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi