Martinez: Koliko je lijep rezultat, toliko je i naša igra
Foto: EPA

Selektor Belgije

Martinez: Koliko je lijep rezultat, toliko je i naša igra

Belgijski selektor Roberto Martinez imao je večeras razloga za zadovoljstvo. 

Reprezentacija Belgija je na domaćem terenu savladala BiH sa visokih 4:0, a nakon pobjede selektor Roberto Martinez je imao riječi hvale za svoje igrače i to najviše iz razloga što su bili fokusirani tokom čitavog susreta.

"Tokom cijele utakmice intenzitet je bio dobar, igrači su ostali fokusirani i to mi daje veliko zadovoljstvo. Naš protivnik je mijenjao sistem igre tokom utakmice, ali mi smo dobro igrali kao tim", kazao je Martinez i dodao:

"Ne samo da je lijep rezultat, nego i naša prilično atraktivna igra. Zadovoljstvo mi daje i činjenica da smo uspjeli sačuvati svoju mrežu netaknutom. Lijepo je vidjeti sretne navijače na tribinama, mogli su zaista uživati u utakmici."

Osvrnuo se Martinez i na šanse koje je propustio Lukaku. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Istina je da je Lukaku promašio vrlo dobre šanse, ali zviždanje navijača je ono što nam je najmanje potrebno. Sve što radimo je za navijače. Potrebna nam je podrška da bismo postali još bolji", poručio je Martinez.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi