Milenković od jula u Fiorentini

Generalni direktor Parizana potvrdio

Milenković od jula u Fiorentini

D. Vejo

Štoper Partizana Nikola Milenković od jula mjeseca ove godine nosit će dres Fiorentine.

Mladi i perspektivni fudbaler, od ljeta će biti u vlasništvu tima iz Firence. Generalni direktor crno-bijelih potvrdio je ove informacije te javnost upoznao sa tim, koliko će Partizan zaraditi od prodaje pomenutog igrača.

"Postignut je dogovor sa čelnicima Fiorentine, pa će tako od prvog jula Milenković biti član tima iz Serije A. Vrijednost transfera iznosi 5,1 milion eura, a sav novac ide Partizanu. Procenata od svake naredne prodaje neće biti. Tako smo se dogovorili sa Italijanima", kazao je Miloš Vazura.

Pored Fiorentine, za usluge Milenkovića bio je zainteresovan još i Hamburg.

"Navedeni klub jeste bio zainteresovan za našeg štopera, ali on je odlučio da krijeru gradi u Italiji, što mi je veoma drago jer smatram da je napravio pravi potez", dodaje Vazura.

Do sada, Milenković je odigrao 29 utakmica za crno-bijele, a dva puta se našao u ulozi egzekutora.

Pored njega, tim iz Firence bio je zainteresovan i za angažovanje Partizanovog djeteta Dušana Vlahovića, ali je on ipak odlučio da ostane u Beogradu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi