Miodrag Ješić pronašao novi angažman?

Bivši trener FK Sarajevo

Miodrag Ješić pronašao novi angažman?

Miodrag Ješić će, kako stvari stoje, naredni trenerski angažman imati u Kuvajtu. 

Bivši trener FK Sarajevo je prihvatio poziv iz Kuvajta i njegov naredni klub u karijeri će biti Al-Arabi Sporting Club s kojim bi trebao potpisati trogodišnji ugovor, a informaciju o njegovom dolasku se prenijeli tamošnji mediji. 

Ješić bi, kako se navodi, u večernjim satima trebao stići u Kuvajt nakon čega će zvanično potpisati ugovor, a zajedno sa njim u Al-Arabi ide i stručni štab s kojim je prethodno sarađivao u Sarajevu. 

Osim Sarajeva, Ješić je u svojoj dosadašnjoj karijeri još vodio Yangon, Litex, CSKA Sofia, Najran, Machine Sazi, CS Ginde, Al-Ittihad, Budućnost, Otopeni, Partizan, Slavia Sofia, Partizan i OFK Beograd. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi