Nainggolan: Razumijem Džeku, želi biti najbolji, ali...

Prokomentarisao incident

Nainggolan: Razumijem Džeku, želi biti najbolji, ali...

Fudbaler Rome Radja Nainggolan je nakon završetka utakmice protiv Pescare dao svoj komentar na ponašanje Edina Džeke nakon što je izmijenjen u 71. minuti.

Džeko je teren napustio vidno ljut i izrevoltiran, a prilikom izlaska iz igre čak je i psovao Spallettiju koji ga je odlučio zamijeniti uprkos tome što se bh. napadač bori za titulu najboljeg strijelca Serije A.

"Džeko je ove sezone postigao ogroman broj golova, a i danas je želio zabiti još koji. On želi biti najbolji strijelac lige i ja ga razumijem, ali trenerova odluka se jednostavno mora poštovati", jasan je bio Nainggolan, koji je dodao da je sretan zbog pobjede kojom je napravljen veliki korak ka plasmanu u Ligu prvaka.

Podsjetimo, Roma je večeras kao gost savladala Pescaru sa 4:1 ali se Edin Džeko nije upisivao u strijelce.


Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi