Poznat sastav Sarajeva za meč protiv Zarije

Poznat sastav Sarajeva za meč protiv Zarije

E. Škorić

Zaria Balti i Sarajevo od 19 sati igraju prvi susret prvog pretkola Evropske lige.

Bordo tim će u Moldaviji pokušati da izbori što bolji rezultat, a za današnji je meč trener Sarajeva Mehmed Janjoš odabrao sljedeći sastav:

Pavlović na golu, potom Hodžić, Novaković, Crnkić, Sarić, Ahmetović, Hebibović, Ivetić, Radovac, Mihojević i Almir Bekić. 

Za domaćina igraju Pascenco, Golovatenco, Novicov, Zagynailov, Rata, Ovseannicov, Tigirlas, Mihaliov, Yermak, Focsa, Gomez.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Iz Sarajeva su pred ovaj meč najavljivali da će uraditi sve da ostvare rezultat koji će im pred revanš na Koševu omogućiti dobru poziciju i da će nastojati da eliminišu nezgodne Moldavce.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi