Ronaldo: Ne idem s njim kući, ali dobar sam s Messijem

Zaostaje za Argentincem

Ronaldo: Ne idem s njim kući, ali dobar sam s Messijem

Pozivajući se na Don Balon, Cristiano Ronaldo opsesivno je usmjeren da i ove godine na individualnom nivou nadmaši Lionela Messija, premda je u velikom zaostatku za Argentincem na početku nove sezone u Španiji. 

Pet utakmice kazne odvojilo je Portugalca od terena, a i Real je u podređenom položaju u odnosu na Barcelonu. 

Ipak, mnogi su mišljenja da pored velikog rivalstva dva fudbalera, otkako su postali očevi, imaju sve bolje međusobne odnose. Spominje se da je Ronaldov sin veliki fan Lionela Messija.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Kada god se sretnemo imam jako dobre odnose s Messijem. Nije sada da idem kod njega kući i da jedemo zajedno. Nije mi prijatelj, ali ga doživljavam kao druga po profesiji, ne rivala. Uopće ne volim usporedbe, mada je sve to dio posla i svijeta fudbala. Volim vidjeti svakog dobrog fudbalera, a Messi je jedan od njih.", kazao je Ronaldo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi