Sead Kolašinac nikome ne ostaje dužan

Beskompromisni fajter

Sead Kolašinac nikome ne ostaje dužan

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Sead Kolašinac briljirao je u duelu 30. kola Bundeslige u kojem je njegov Schalke sa 2:0 savladao ekipu Eintrachta iz Frankfurta. 

Beskompromisni borac odigrao je svih 90 minuta u svom 21. ovosezonskom nastupu u najelitnijem njemačkom fudbalskom rangu, te je još jednom potvrdio da se nalazi u odličnoj formi, baš kao i cijela ekipa Rudara iz Gelzenkirhena. 

Zanimljiv detalj desio se u 32. minuti utakmice kada je Martin Lanig oštro startovao na bh. reprezentativca, a zanimljiv je bio zaključak komentatora Eurosporta da mu fudbaler Schalkea sigurno neće ostati dužan.

Potvrda ove njegove konstatacije stigla je deset minuta kasnije kada je nakon jednog zračnog duela Kolašinac prosto "odnio" Laniga. Pogledajte ovaj zanimljiv duel:


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.