Spalletti prokomentarisao Džekinu izmjenu, ali i psovke

Čak se i našalio

Spalletti prokomentarisao Džekinu izmjenu, ali i psovke

Trener Rome Luciano Spalletti je nakon utakmice protiv Pescare objasnio zbog čega je odlučio izvesti Edina Džeku iz igre u 71. minuti.

Bh. dijamant se bori za titulu najboljeg strijelca Serije A, ali ga je trener Rome ipak odlučio izvesti iz igre, što je Džeki izuzetno teško palo.

"Zašto sam izveo Džeku? Imam samo jednog pravog napadača, a za sedam dana je derbi. Imali smo riješenu utakmicu i želio sam ga sačuvati za meč protiv Lazija. Tri važne utakmice su pred nama", rekao je Spalletti.

Na opasku novinara da mu je Džeko psovao prilikom izlaska iz igre, Spalletti je odgovorio da nije ništa čuo, a stigao se čak i našaliti:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Psovao mi je? Nisam ništa čuo, zaista. Vidio sam da je bio nervozan, pa je dobro što se nije vratio na klupu i što je otišao direktno u svlačionicu. On je krupan i jak momak, pa sam se već malo uplašio".


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi