Stevanović ponuđen Partizanu, iz Humske rekli "ne"

Gdje će Stevanović?

Stevanović ponuđen Partizanu, iz Humske rekli "ne"

Prema pisanju srbijanskih medija, čelnicima Partizana ponuđen je bivši bosanskohercegovački reprezentativac Miroslav Stevanović. 

Stevanović je nakon ispadanja Győra dobio odriješene ruke u potrazi za novom sredinom, a među klubovima koji ga žele dovesti spominju se Borac i Sloboda iz Tuzle. 

Međutim, njegove ambicije su znatno veće. Stevanović nema namjeru da se vrati u BHT Premijer ligu BiH, pa je tako posredstvom menadžera ponuđen čelnicima beogradskog Partizana.

Premda je riječ o igraču koji je prije tri godine žario i palio terenima širom Srbije, crno-bijeli su navodno odgovorili negativno na ponuđeni zahtjev. 

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Podsjećamo, Stevanović se u protekloj polusezonu nije naigrao u mađarskom Győru, što ukazuje da karijera ima tendenciju pada. Još je igrao za Vojvodinu, Borac, Sevillu, Elche i Deportivo Alaves. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.