"Verratti vrijedi koliko i Pogba"

Tvrdi njegov menadžer

"Verratti vrijedi koliko i Pogba"

Marco Verratti jedan je od najboljih mladih italijanskih fudbalera, ali unatoč tome u svojoj domovini nije mnogo cijenjen.

Njegov menadžer Donato Di Campi u razgovoru za Sky Italia izrazio je potpuno nezadovoljstvo, tvrdeći da Verratti zaslužuje mnogo bolji tretman.

"Iritira me što u Italiji mnogo više cijene dostignuća drugih igrača, a mnogi su zaboravili da je Verratti trenutno najbolji italijanski igrač. Zasluuje bolji tretman, jer pruža odlične partije u dresu PSG-a i mogu slobodno reći da vrijedi koliko i Pogba", kazao je Di Campi.

Verratti je u dosadašnjem dijelu francuskog prvenstva postigao jedan pogodak i upisao šest asistencija. Za njegove usluge već neko vrijeme interesuju se velikani kao što su Bayern, Juventus i Real Madrid. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.