Vilanova stabilno nakon operacije
FOTO:EPA

Dobre vijesti stižu iz Barcelone

Vilanova stabilno nakon operacije

Bivši Barcelonin menadžer Tito Vilanova sinoć je hitno primljen u bolnicu nakon što se ozbiljno pogoršalo njegovo zdravstveno stanje. 

Vilanova se već duže vrijeme bori sa zloćudnim tumorom parotidne žlijezde, a danas su iz prijestolnice Katalonije stigle dobre vijesti. 

Zbog komplikacija Vilanovi je bio potreban hitan operativni zahvat, a prema pisanju španskih medija operacija je bila uspješna i bivši trener Barcelone sada je stabilan i osjeća se dobro. 

Vilanova se sa tumorom bori od novembra 2011. godine, a zbog teške bolesti morao je napustiti i klupu ekipe sa Camp Nou stadiona, nakon čega je ekipu preuzeo Gerrardo Martino.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.