Vukčević se bori za život nakon saobraćajne nesreće

Saigrač našeg Sejada Salihovića

Vukčević se bori za život nakon saobraćajne nesreće

Adnan Beganović

Saigrač našeg Sejada Salihovića u Hoffenheimu, Boris Vukčević, teško je povrijeđen u saobraćajnoj nesreći i trenutno se bori za život u bolnici u Heidelbergu.

Prema pisanju njemačkih medija, Vukčević se na autocesti kod Bammentala svojim automobilom zabio u kamion. Odmah je prebačen u bolnicu sa povredama opasnim po život, dok je vozač kamiona lakše povrijeđen.

Podsjetimo, Vukčević je u Hoffenheim stigao 2008. godine iz juniorske momčadi Stuttgarta, a u ovoj sezoni nastupao je u svih pet bundesligaških utakmica, postigavši pritom jedan pogodak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.