Željo sutra protiv AIK-a

Zeba: Optimista sam, možemo napraviti dobar rezultat

E. Čaušević

Željezničar sutra na Friends Areni igra revanš meč 2. pretkola Evropske lige protiv AIK-a.

Plavi će danas odraditi posljednji trening pred sutrašnju utakmicu, a prije toga sarajevski tim je na stadionu AIK-a održao press konferenciju. Kapiten Željezničara Zajko Zeba izjavio je optimista i da vjeruje da njegova ekipa može do trećeg pretkola ovog takmičenja.

"Mišljenja sam da će nam sutra biti lakše nego u prvoj utakmici kući. Jer nismo znali u kakvom su oni stanju, a i mi smo isto igrali više na rezultat da ne bi primili gol. Sutra očekujem da ćemo i mi biti u pravom našem svjetlu i da možemo dati ovdje gol i napraviti AIK-u probleme. AIK je sigurno dobra ekipa, ali ja sam optimista", rekao je Zeba, koji je ima poruku za navijače koji su doputovali u Stockholm.

"Podrška nam puno znači. Pogotovo sutra i da bude 100 naših ljudi dovoljno je da čujemo da ima neko iza nas. Dat ćemo svoj maksimum i kao što sam rekao optimista sam. Probat ćemo sve što je u našoj moći da napravimo dobar rezultat i da probamo proći. Svima koji dođu ovdje želim da se zahvalim jer treba doći ovdje, nije baš blizu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi