Harden: Ovo je frustrirajuće

Brada samokritičan

Harden: Ovo je frustrirajuće

Ekipa Houstona nije uspjela da izbori majstoricu protiv San Antonija.

Rocketsi su ubjedljivo poraženi u Toyota Centru (114:75) u šestoj utakmici polufinalne serije Zapada.

Harden i družina bili su neprepoznatljivi na domaćem parketu, te su na kraju doživjeli pravu katastrofu. Popularni Brada imao je vjerovatno najlošije izdanje u sezoni, zabilježivši samo 10 poena (2/11 iz igre), sedam asistencija, ali i šest izgubljenih lopti.

"Nisam uhvatio ritam na početku utakmice, dodavao sam, ali nismo pogađali šuteve. Timski nismo imali ritam i oni su to iskoristili. Nisam povrijeđen, dobro sam, oni su igrali odlično u odbrani, Pau je dobro koristio svoju visinu, nisam mogao da dođem do obruča", rekao je James Harden.

"Moramo da prihvatimo stvari takve kakve su – sve pada na moja ramena, preuzimam odgovornost. Jako je teško, pogotovo zbog načina na koji smo izgubili, frustrirajuće je jer smo se tokom godine dobro nosili, sa preprekama", dodao je Brada.

Spursi će u finalu Zapada igrati protiv Golden Statea. Prvi meč na programu je u nedjelju (21.30h) u Oracle Areni.

What was going on with Harden tonight?

Објава коју дели Bleacher Report (@bleacherreport) дана

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi