JR Smith: LeBron mora biti agresivan
Foto: EPA

Košarkaš Cavsa nakon iznenađujućeg poraza od Bostona

JR Smith: LeBron mora biti agresivan

Bek Cleveland Cavaliersa JR Smith predviđa povratak LeBrona u velikom stilu nakon njegove loše predstave u trećoj utakmici finalne serije Istoka koju su Cavsi izgubili od Celticsa nakon velikog preokreta ekipe iz Bostona.

Cavaliersi su polovinom treće četvrtine vodili sa 21 poenom razlike da bi Boston do kraja uspio istopiti prednost Clevelanda, te trojkom Averyja Bradleyja na kraju slaviti veliku pobjedu.

LeBron i društvo su tako propustili povesti sa 3-0 u seriji i doći na korak do NBA finala, ipak Smith smatra da u četvrtoj utakmici možemo očekivati puno boljeg LeBrona, ali i Cavse uopšte.

"On mora biti agresivan, ići na prodore, igrati kako je igrao do sada, igrati sa samopouzdanjem", izjavio je Smith, te nastavio:

"To je ono što ja uvijek mislim, igrači njegovog kalibra moraju igrati agresivno...Finale je Istočne konferencije. On zna da ovakva igra neće biti dovoljna, očekujte ga u boljem izdanju u četvrtoj utakmici."

LeBron je u sinoćnjoj utakmici imao jedan od najgorih play-off nastupa u karijeri, postigavši svega 11 poena uz šut iz igre 4/13.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi